Kaupunkikeskustateko 2017

Popkatu-kaupunkifestivaali

Vuoden 2017 kaupunkikeskustatekona palkittiin Popkatu-kaupunkifestivaali. Tapahtuma on tuonut elämää Joensuun kaupunkikeskustaan jo vuodesta 2001. Se on upea osoitus yhteisöllisyydestä, talkootyön voimasta ja idearikkaudesta, joilla tuodaan elämää ja euroja keskustaan. Festivaali näkyy koko keskustan katukuvassa ja tuo asiakkaita lisää kaupunkikeskustaan. Valinnassaan raati korosti kaupunkikeskustan elävöittämistä niin ilon ja elon, mutta ehdottomasti myös kaupallisuudenkin näkökulmasta. Palkinto julkistettiin ja luovutettiin pe 4.5. klo 12 alkaen kaupunkikeskustayhdistyksen tilaisuudessa kävelykadun torilavalla. Sen vastaanottivat Popkatu-yhdistyksen hallituksen jäsenet Susanne Riikonen ja Henna Pitkänen.

Susipatsas

Itse kaupunkikeskustateko –palkinto on sekin uusi: juhlavuoden kunniaksi uusi, 3Diglun Tommi Karukankaan mallintama ja toteuttama pienoispatsas kaikkien rakastamasta Kosiosudesta.

Valintaraatiin kuuluivat:
Merja Blomberg, toimitusjohtaja
Eeva Kettunen, konttorinjohtaja
Anu Puusa, professori
Anne Vänskä, toiminnanjohtaja

Edellisvuosien kaupunkikeskustateko -palkinnon saajat näet tästä