Haluan osallistua ja tulla mukaan

Tämä sivusto on tehty kertomaan elämästä entisajan Joensuussa. Tiedon lisääminen sivustolle on aloitettu asiantuntijoiden toimesta. Valokuvat ovat tässä vaiheessa pääosin Pohjois-Karjalan museosta. Kartta on vuodelta 1940 ja kuvaa täydellisesti silloista Joensuun kaupunkikeskustan (ruutukaavan) rakennuskantaa.

Ilmoittautumalla Kaupunkikeskustayhdistyksen "Vanha Joensuu" ryhmään voit itse esittää sivustoa täydennettäväksi tai löytämiäsi virheitä korjattaviksi.

Tervetulleita ovat henkilökohtaiset tarinat, perhevalokuvat, säilyneet lehtiartikkelit ja kertomukset erilaisista tapahtumista Joen kaupungissa.

Ryhmään liittyäksesi tarvitsemme yhteystietosi. Kun olemme saaneet viestisi, otamme Sinuun yhteyttä.

Viestin lähettäminen edellyttää kaikkien kenttien täyttämistä.

© 2015 Joensuun Kaupunkikeskustayhdistys ry. Kaikki oikeudet pidätetään. Suunnittelu: J.Töyrylä. Web-toteutus: J Mikkonen.